Láthatatlan Pajzs

díj tervezése

2015

A díj az MRG Effitas, egy brit székhelyű, független IT biztonsági szervezet megbízásából készült, amelynek kutató csoportja a világ minden táján jelen van. Feladatuk, hogy a piacon lévő anti-vírusokat teszteljék, biztosítva minket arról, hogy az általunk vásárolt vírusirtó programok valóban megvédenek bennünket az online támadásoktól.

A díj egy pajzsot formáz, amely mögött egy a logót ábrázoló érem helyezkedik el.
A pajzs a védelmet, a biztonságot hivatott szimbolizálni, míg az érem az értéket képviseli. Az alkotás egy nyitott kagylóként is értelmezhető a forma, amelyben a gyöngy helyén az érem látható.

Viépszerk

névjegykártya_logo_honlap tervezése

2017

A feladat egy holnap és névjegykártya készítése volt egy építőipari családivállalkozás számára. A munkáikat saját létszámmal kivitelezzik, ami segíti, hogy a feladatokat összefogottan, precízen végezzék el. A kivitelezésben eltöltött évek során megszerzett tapasztalataikat korszerű technológiák alkalmazásával, innovatív gondolkodással egészítik ki. 

Határtalan Építészet

logo_design tervezése

2012

A Határtalan Építészet elnevezésü építészeti tábor arculati elemeinek a kiakaítása volt a feladatunk 2012 nyarán. Egyszerű fekete-fehér dizájn kialakítása, ami a letisztult kortárs építészetet is tükrözi,és nem befolyásolja a pályázók gondolatait. A helyi zsinagóga rehabilitása volt a feladat. A cd borítókon az itt készült részletfotók jelennek meg. A logóban a kiadott elektronikus anyagban a fotók megjelölésén is a szürkeárnyalatos elegáns, higgadt képivilág jelenik meg.

A Határtalan Építészet mint facebook csoport és oldal továbbra is működik, amihez folyamatosan készülnek kisebb kiadványok.

Város Védelmében

logo_honlap tervezése

2018

Gyöngyös Városszépítő Egyesület számára készítettük el a logót a városszépítők éves konferenciájának alkalmából. Egy régieg pecsét jellegű logót találtunk ki,amely a kardját néző Huszár szobort ábrázolja. 2017 Konferencia logója

Wood  Layer

névjegykártya_logo_termék tervezése

2018

A "wood layer" lényege az egyszerűség,a használatra való tervezés. Olyan tárgyak létrehozása, aminek nincsenek külön alkatrészei, amik eltűnnének,vagy elromlanának. Ezt az egyszerűséget szerettük volna a logóban is megteremteni. A logó magában hordozza a készítés folyamatát. Fa rétegekből egymáshoz illesztve jönnek létre a termékek,amit a márka neve is elárul_ WOOD LAYER.

Saját projektek arculatainak kitalálása

Gyakran társasházak számára kitalálunk nevet, logót és eladási lapokat. Ilyenek voltak az alábbiak.

Friss dizájn

termék csomagolás tervezése

2015

Egy létező autóillatosító márka csomagolásának és az illatosító kartonjának újragondolása volt a feladat a 2015-ben kiírt pályázaton. A sötét háttér a műszerfalak színét, mintáját idézi. A kartonon továbbra is megjelenik a fa motívum, azoban elegánsabb, nyomat formájában. A különböző színek, a különböző illatokat jelölik.  _ A Wunderbaum számára

Alkotás az alkotóknak

teljes arculat

2013

A magyar művészetet, a magyar művészeket támogató szervezet számára készült az arculati terv. A logóban a tricolor színeit használtuk fel.  A logó művészek számára készült, fontos volt, hogy már rövidítésből is felismerhető legyen, így egy tipográfiai logó tervezésével indultunk a pályázaton._ 

Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft számára 

Bútort fából

logo tervezés

2015

A fából készült bútorokat árusító cégnek készített logó mindent elmond, amire a vevő kíváncsi lehet. Az alapanyagra, a kortárs stílusra az egyszerű letisztult eleganciára számíthat az ide betérő. Még a  logó színei is a természetbarát anyagfelhasználást hivatott reklámozni. _home-max lakásberendezés_2015

holn_edited.jpg

dizájn munkák,arculat és logó tervezés