használatra tervezve

A termékek kézzel készülnek ,így minden egyes darab egyedi alkotás. Ezt hivatott erősíteni a csomagolás hátulján elhelyezett fába égetett pecsét is,amely utolsó mozzanatként lezárja az egyszerű,mégis összetett készítési folyamatot.

A bemutatott termék egy névjegykártyatartó, amely csomagolása egy natúr rusztikus karton "öv". Ez egyben védi a termék felületét,de oldalról láttatja is a termékre jellemző réteges szerkezetet. A felső részén található a wood layer saját névjegykártyája,amely a csomagolás design-ját is adja.

A névjegykártya tartó két nagyobb lapból és az oldalsó vastagságot adó,a sarkokon kötésbe összeragasztott és összecsiszolt rétegekből áll. A működéséhez két mozdulat szükséges. Kézbe véve a hátoldalon lévő kisebb lyukon fel kell nyomni az elhelyezett kártyákat,majd az előlap nagyobb kivágásán egyszerűen a hüvelykujjunkkal kitoljuk a felső lapot a tetején hagyott résen. Ezen a résen keresztül lehet fel is tölteni magát a dobozt.

hátsó oldal

elülső oldal

metszet

Nagyrészt amerikai dióból készülnek a tartók,amely egyedi mintázatának és gyönyörű erezetének köszönhetően minden darab különböző. Néhány darabnál a hátsó rész tölgyből készült,amit csak finoman megcsiszolva rusztikusan hagyunk. Mivel a használat során állandóan kézben van,így a a lyukak mérete és ergonomikus elhelyezése mellett fontos volt a tapintás is. A felület méhviasszal van lekezelve,ami amellett, hogy természetes anyag finom matt külsőt és lágy tapintást kölcsönöz a felületnek.

A "wood layer" lényege az egyszerűség,a használatra való tervezés. Olyan tárgyak létrehozása, aminek nincsenek külön alkatrészei, amik eltűnnének,vagy elromlanának. Ezt az egyszerűséget szerettük volna a logóban is megteremteni. A logó magában hordozza a készítés folyamatát. Fa rétegekből egymáshoz illesztve jönnek létre a termékek,amit a márka neve is elárul_ WOOD LAYER.

1/6

individuARCHT

© 2015 by individuARCHT.
Proudly created with Wix.com

1134 Budapest Klapka utca 11.

www.individuarcht.com