Varga CSABA

okleveles tervező

építészmérnök

É10-0266

tel: + 36 30 4248 129

kik is vagyunk...

Báry ANIKÓ

okleveles tervező

építészmérnök

É10-0263

tel: +36 70 9319 145

Az "individuARCHT" egy fiatalos lendületes vállalkozás. Célunk megtalálni azt a pontot, ahol a funkció, és az esztétika tökéletes egyensúlyt alkot. Olyan munkát szeretnénk létrehozni, amelyben a felhasználó nemcsak gyönyörködik, de funkcionalitása miatt könnyedén használ és sajátjának érzi, mivel egyedi megoldást kapott. A közös munka során tökéletesen kiegészítjük egymást. 2012 óta számos sikeres pályázat és közös munka után döntöttünk a közös vállalkozás alapítása mellett.

1/10

Tervező irodákban eltöltött idő alatt szakmai tudást és a precíz munka fontosságát, míg építésvezetőként a helyszíni munka során a gyors döntéshozatal művészetét sikerült elsajátítanom. Épületmakettek és kézi rajzok készítésével fejlesztem folyamatosan a kreativitásomat és kézügyességemet. Mindenhová biciklivel közlekedem, és vadászom azokat az apró pillanatokat, egyedi épület részleteket, amiket lencsevégre kaphatok. Elengedhetetlennek tartom a hazai és világi építészet ismeretét, így sok időt töltök ezek megismerésével és új, izgalmas szerkezeti megoldások kutatásával. Fontos számomra, hogy mindig tiszta fejjel tudjak gondolkodni, amiben a sport elengedhetetlen számomra, így rendszeresen futok és túrázok.

Az egyetem elvégzése után - ahol tervező építészmérnök mester diplomát szereztem - egy generál kivitelező cégnél helyezkedtem el. Tervezőként is fontosnak tartottam, hogy belelássak a kivitelezés folyamataiba. Megtanuljam, hogyan zajlik egy építés megszervezése, milyen költségekkel jár egy-egy design-os megoldás kialakítása és hogyan is zajlik maga az építkezés. Nagyon fontos tapasztalatnak tartom ezt a 2 és fél évet, hiszen így olyan tudásra tettem szert, amellyel a Megrendelők számára  komplexebb megoldást tudunk nyújtani. Emellett foglalkozom az épületenergetikával és érdekel az épületgépészet is. Számomra a kikapcsolódást a sport és az olvasás jelenti.

ÖRÜLÜNK, HOGY RÁNK TALÁLTÁL.

ITT TUDOD FELVENNI A KAPCSOLATOT VELÜNK

IRODA: BP. 1134 Klapka utca 11.

             2. emelet 202.

TEL.:     BÁRY ANIKÓ     06 70 931 9145

              VARGA CSABA 06 30 424 8129

EMAIL:  individuarcht@gmail.com

              bary.aniko@individuarcht.com

              varga.csaba@individuarcht.com

KÖVESS MINKET

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle

individuARCHT

© 2015 by individuARCHT.
Proudly created with Wix.com

1134 Budapest Klapka utca 11.

www.individuarcht.com